Що ж, давайте готувати! А рецепт дуже простий. На цей раз приготуємо домашній хліб, що складається в основному з лляного борошна, яке фактично не містить вуглеводів! У поєднанні з лушпинням псилію, яйцями та іншими інгредієнтами стає смачним низьковуглеводним корисним кето-хлібом!
І так почнемо!
Збийте яйця з водою у великій мисці. Змішайте решту інгредієнтів і розмішайте в яєчній суміші. Почекайте 10 хвилин, а тим часом попередньо розігрійте духовку до 180 °C. Покладіть готове хлібне тісто на деко, вистелене папером для випічки, і руками сформуйте буханець хліба. Крім того, використовуйте ніж для того, щоб забити виїмку по довжині. Потім випікайте наш низьковуглеводний кето-хліб в духовці близько 60 хвилин. Ось і все, - готово. Смачного!
Пам`ятаємо, що важливо регулювати кількість складових на етапах підготовки.
Необхідні такі інгредієнти на одну порцію хлібця:
- 165 г темного лляного борошна;
- 50 г насіння соняшнику;
- 30 г лушпиння псилію;
- 3 великі яйця (розмір L);
- дві чайні ложки розпушувача;
- 0.5 чайної ложки солі;
- 250 води.
Весь час приготування займає близько 75-80 хвилин
Харчова цінність на шматочок: 5 г білку, 1 г вуглеводів, 3 г жира, 60 ккал.
Мене звуть Ольга Михальчук, я вивчаю науку про харчування і люблю експериментувати на кухні з корисними продуктами.