Блог

Що ж, давайте готувати! А рецепт дуже простий. На цей раз приготуємо домашній хліб, що складається в основному з лляного борошна, яке фактично не містить вуглеводів! У поєднанні з лушпинням псилію, яйцями та іншими інгредієнтами стає смачним низьковуглеводним корисним кето-хлібом!

І так почнемо!

Збийте яйця з водою у великій мисці. Змішайте решту інгредієнтів і розмішайте в яєчній суміші. Почекайте 10 хвилин, а тим часом попередньо розігрійте духовку до 180 °C. Покладіть готове хлібне тісто на деко, вистелене папером для випічки, і руками сформуйте буханець хліба. Крім того, використовуйте ніж для того, щоб забити виїмку по довжині. Потім випікайте наш низьковуглеводний кето-хліб в духовці близько 60 хвилин. Ось і все, - готово. Смачного!

Пам`ятаємо, що важливо регулювати кількість складових на етапах підготовки.



Необхідні такі інгредієнти на одну порцію хлібця:

  • 165 г темного лляного борошна;
  • 50 г насіння соняшнику;
  • 30 г лушпиння псилію;
  • 3 великі яйця (розмір L);
  • дві чайні ложки розпушувача;
  • 0.5 чайної ложки солі;
  • 250 води.

Весь час приготування займає близько 75-80 хвилин

Харчова цінність на шматочок: 5 г білку, 1 г вуглеводів, 3 г жира, 60 ккал.

Мене звуть Ольга Михальчук, я вивчаю науку про харчування і люблю експериментувати на кухні з корисними продуктами.