Мабуть ви знаєте, що багато рецептів омлету з нутом без яєць роблять круглої форми. Але чесно зізнатися: я не хочу їсти нутну кашу без нічого. Тільки з смаковитою та хрускою основою тоді це це стає віршем. Мені захотілося, щоб рецепт з високим вмістом клітковини був наповнений білками. та низьким вмістом вуглеводів. Це, безумовно, обіцяє бути смачно! Це може стати звичайним рецептом в повсякденному житті. Спробуйте! :)
І так почнемо!
Збийте яйця з нутним борошном, сіллю, перцем і 25мл молока або води до пінистості. Це найкраще робити за допомогою змішувача. З молоком млинець стає більш м'яким і вологим, з водою він залишається низьким вмістом калорій і смачно виглядає з йогуртом.
Нагрійте невелику каструлю, додайте трохи жиру. Вилити тісто для млинців повністю в сковороду. Випікайте на середньому вогні, поки на поверхні не утворюються бульбашки. Переверніть млинець догори дном і дайте йому знову запікатися протягом 1 - 2 хвилин
Примітка до рецепту
Оскільки борошно, рідини та яйця є основними інгредієнтами рецепту, назвемо це млинець, навіть якщо консистенція більше нагадує омлет. Млинець стає дивовижно пухнастим і пінистим, справді густим і просто чудовим смаком!
Перекладіть на тарілку, зверху помідори, зелень, свіжомолотий перець і йогурт. Хай смакує та насолоджуйтесь!
Інгредієнти:
- 3 маленьких або 2 великих яйця (близько 140 г)
- 2 столові ложки нуткового борошна
- Солоний перець за смаком
- Помідори (краще чері)
- Трави на ваш вибір (базилік, петрушка, коріандр, цибуля-зелень...
- Йогурт або вершковий сир
Мене звуть Ольга Михальчук, я вивчаю науку про харчування і люблю експериментувати на кухні з корисними продуктами.