Блог

Мабуть ви знаєте, що багато рецептів омлету з нутом без яєць роблять круглої форми. Але чесно зізнатися: я не хочу їсти нутну кашу без нічого. Тільки з смаковитою та хрускою основою тоді це це стає віршем. Мені захотілося, щоб рецепт з високим вмістом клітковини був наповнений білками. та низьким вмістом вуглеводів. Це, безумовно, обіцяє бути смачно! Це може стати звичайним рецептом в повсякденному житті. Спробуйте! :)

І так почнемо!

Збийте яйця з нутним борошном, сіллю, перцем і 25мл молока або води до пінистості. Це найкраще робити за допомогою змішувача. З молоком млинець стає більш м'яким і вологим, з водою він залишається низьким вмістом калорій і смачно виглядає з йогуртом.

Нагрійте невелику каструлю, додайте трохи жиру. Вилити тісто для млинців повністю в сковороду. Випікайте на середньому вогні, поки на поверхні не утворюються бульбашки. Переверніть млинець догори дном і дайте йому знову запікатися протягом 1 - 2 хвилин

Примітка до рецепту

Оскільки борошно, рідини та яйця є основними інгредієнтами рецепту, назвемо це млинець, навіть якщо консистенція більше нагадує омлет. Млинець стає дивовижно пухнастим і пінистим, справді густим і просто чудовим смаком!

Перекладіть на тарілку, зверху помідори, зелень, свіжомолотий перець і йогурт. Хай смакує та насолоджуйтесь!

Інгредієнти:

  • 3 маленьких або 2 великих яйця (близько 140 г)
  • 2 столові ложки нуткового борошна
  • Солоний перець за смаком
  • Помідори (краще чері)
  • Трави на ваш вибір (базилік, петрушка, коріандр, цибуля-зелень...
  • Йогурт або вершковий сир

Мене звуть Ольга Михальчук, я вивчаю науку про харчування і люблю експериментувати на кухні з корисними продуктами.